Oppskrifter
Hjemmelaget pinnekjøtt
Rognebærgele
Rognebærgele laget av 9 klasse, men kan med suksess lages på lavere trinn.
Ringblomstmuffins
Kronblader til ringblomstene ble plukket i skolehagen, og elevene bakte dette til gjestebudet.
Rødbetesalat
Denne salaten ble laget til skolehagens festlunsj og besøk fra Faglig matråd. Nydelig sammen med bondebønnekaker.
Kulwa fra Eritrea
Kulwa, en herlig middagsrett fra Eritrea
Berlinerboller
På skolekjøkkenet i dag laget 9 klasse berlinerboller. En ivrig gjeng som var svært fornøyd med baksten :-)
Enjera
ENJERA, eritreiske pannekaker som passer godt sammen med kulwa.
Guacamole
Leon og Robert i 9. klasse hadde prosjekt i spansk "meksikansk mat". Da laget de denne kjempegode dipen og spanderete på lærerne som ble imponerte.
Zuccini
Fantastisk god italiensk spesialitet som vi fikk servert på vår kulinariske reise til Lama.
Oldemor Hildur Ellevsøys tykklefse
Oldemors tykklefse er veldig enkel å lage, og det tar ikke lang tid å tilberede deigen. En porsjon tilsvarer ca. 10-15 lefser.