10 råd for et bærekraftig kosthold
Her kommer vi med 10 tips som du trenger for å ha et bærekraftig kosthold.
Kortreist Gjestebud
Her kommer vi med 10 tips som du trenger for å ha et bærekraftig kosthold.
I år hadde gjestebudet 10 års jubileum, og forberedelsene gikk bedre enn de noen gang har gjort. Etter 10 år har vi fått erfaring på hva som fungerer i en travel skolehverdag, og det er fantastisk å se hva de ulike trinnene får til av gode, smakfulle produkter.
Kortreist gjestebud 2013 ble også i år en stor suksess. Det er så flott at Tingvollbygda støtter opp om arrangementet på skolen. Inne i gymsalen var det et yrende markedsliv med salg og prat med kjente. I kafeen på SFO var det også i år et enormt kakebord med økologiske kaker og kaffe. Flere klasserom var åpnet for at gjestene kunne sette seg ned. På skolekjøkkenet var det middagservering med økologisk squashsuppe og ostescones laget av 9. klasse. De sto også for servering av 25 liter suppe i løpet av 2 timer. Bildet er fra 3. klasse sin stand med nydelig rips/bringebærgele.
Besøk og lik siden vår på facebook: Kortreist gjestebud
Her legger vi ut mye om det som skjer i klassene.
9. klasse var på Tingvoll museum og slaktet lam forrige uke. Det er 11 året vi har dette opplegget for elevene. Se reportasjen her: