4.klasse presser epleråsaft
3. liters poser med fersk epleråsaft. 4. klasse samlet epler og presset store mengder råsaft til gjestebudet. Dyktige foreldre stilte med kunnskap og utstyr. Vi er heldige :-)
Kortreist Gjestebud
3. liters poser med fersk epleråsaft. 4. klasse samlet epler og presset store mengder råsaft til gjestebudet. Dyktige foreldre stilte med kunnskap og utstyr. Vi er heldige :-)
Det er spennende å røre i kasserollen og se om geleen blir stiv.
Lærer Nina Vågen Roaldset tok med seg klassen til skolehagen og høstet urter til gjestebudet. Urtene tørkes i urtetørka i klasserommet, og nydelige dufter sprer seg i rommet.
Lærere fra Trøndelag besøkte skolehagen samme dag. De ønsker å få til et liknende tilbud der.
Vi gikk oss på 5.klasse som var ute på fotoshoot av den gode bringebærsafta de har laget til gjestebudet. Flott produkt med egen selvlaget etikett. Lærer Bente Silvana Rolland tok med seg klassen tidligere i høst og plukket bringebær hos en lokal bringebærprodusent etter han var ferdighøstet. 30 liter flott bringebær til safting.
Link til bildene fra gjestebudet på høgskulen finner du her: Gjestebud på høgskulen